menu search close

Nieuwjaar Plaatjes met Berichten en Citaten

Bezorg iemand vandaag nog een glimlach op het gezicht door een mooi Nieuwjaar plaatje te sturen. Tik op de sociale netwerkknoppen onder je favoriete plaatjes om te delen, of tik op de downloadknop om het plaatje op je apparaat op te slaan.

2024 Gelukkig nieuwjaar

Ik heb een wens voor iedereen, een gelukkig nieuwjaar, met lieve mensen om je heen, mensen die van je houden om wie je bent, mensen in wie je een stukje van jezelf herkent. Laat merken dat je om hen geeft, dat je samen met hen iets moois beleeft dan is je leven pas een feest. Ik...

Gelukkig nieuwjaar

2024 Dit wordt mijn jaar. Alle mensen die mij pijn doen, verdrietig maken of leugens vertellen laat ik achter mij. Want om gelukkig te worden ga ik mijn aandacht besteden aan mensen waar van ik hou en die van mij houden!

Bedankt voor je vriendschap afgelopen jaar. Ik ben enorm blij, met een vriend zoals jij.

Ik wens je 12 mooie maanden, 52 succesvolle weken, 365 opgeruimde dagen, 8760 gezonde uren, 525600 zorgeloze minuten en 31536000 gelukkige seconden toe!

Happy New Year

Kerst komt eraan, Laat jezelf gaan! Oud en nieuw is bijna hier, Vier het met veel plezier! Laat de wereld zien, allen tezamen in 2024

Happy New Year

Lieve vriend(in) Ik wil je bedanken voor onze vriendschap van het afgelopen jaar! En hoop dat we nog jaren een fijne vriendschap same mogen hebeen...

Mijn voornemen voor volgend jaar: Ik ga mij niet meer druk maken om wat anderen van me denken... dat ze eerst maar eens gaan kijken naar hun eigen rotzooi!

Gelukkig Nieuwjaar!

Aan iedereen die mij niet mag in 2024 Gaat er niets veranderen

Gelukkig Nieuwjaar! Er scrollen tientallen plaatjes voorbij van vuurwerk, champagne en wijn. Maar het enige wat echt telt is dat we in het nieuwe jaar gezond en gelukkig mogen zijn

Gelukkig Nieuwjaar

2024 Gelukkig Nieuwjaar!

Vaak is het moeilijk een oudjaar af te sluiten... Maar bedenk dan ook, bij iedere afsluiting opent zich een nieuw begin... Dus volg ook in het nieuwe jaar het pad van je dromen... En niet de weg van andermans verwachtingen..

Deze kerststerretjes schijnen helder en klaar dat ze de weg mogen leiden naar een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Wees ook in het nieuwe jaar wat voor ons ligt... Altijd een eersteklas versie van jezelf... In plaats van een tweederangs versie van iemand anders... Gelukkig Nieuwjaar!

Ik hoop van harte... Dat het jaar 2024 jullie brengen mag... Wat 2023 vergeten is!

Happy New Year! We wensen je een vrolijk eind, een goed begin, en een jaar volkomen naar je zin!

Happy New Year!

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar