menu search close

Over ons

Beste Krabbels is een geheel gratis website waarop je afbeeldingen en plaatjes kunt vinden voor gebruik op persoonlijke webpagina’s. Je hoeft je niet te registreren, niets te betalen en geen lid te worden om van onze site gebruik te kunnen maken. Je mag onze afbeeldingen gebruiken op alle sociale sites, blogs, profiel sites, in e-mails, gastenboeken, forums en alle andere websites.

Als jij de maker van een bepaalde afbeelding bent en wilt dat het van onze website wordt verwijderd, mail ons dan a.u.b. de exacte link naar je afbeelding, dat we dan z.s.m. zullen verwijderen.

Zo Deel Je Plaatjes

Onze plaatjes delen is heel eenvoudig. Blader door de categorieën totdat je een plaatje hebt gevonden die je naar een vriend wil sturen. Als je deelt via Facebook of WhatsApp, tik dan op de pictogrammen onder het door jou gekozen plaatje. Je kunt ook op het downloadpictogram tikken en het plaatje opslaan op je apparaat.

Suggesties

Als je een suggestie hebt voor een nieuwe categorie, of ideeën om onze site te verbeteren, neem dan contact met ons op. Wij lezen alle e-mails en doen ons best je suggestie of idee te gebruiken.