Over ons

BesteKrabbels is een geheel gratis website waarop je afbeeldingen en plaatjes kunt vinden voor gebruik op persoonlijke webpagina’s. Je hoeft je niet te registreren, niets te betalen en geen lid te worden om van onze site gebruik te kunnen maken. Je mag onze afbeeldingen gebruiken op alle sociale sites, blogs, profiel sites, in e-mails, gastenboeken, forums en alle andere websites.

De afbeeldingen worden door bezoekers op onze website geplaatst, en ook verzamelen we afbeeldingen via websites als Google images, photobucket.com en tinypic.com. Als jij de maker van een bepaalde afbeelding bent en wilt dat het van onze website wordt verwijderd, mail ons dan a.u.b. de exacte link naar je afbeelding, dat we dan z.s.m. zullen verwijderen.

Suggesties
Als je een suggestie hebt voor een nieuwe categorie, of ideeën om onze site te verbeteren, neem dan contact met ons op. Wij lezen alle e-mails en doen ons best je suggestie of idee te gebruiken.

Bijdragen
Als je zelf afbeeldingen hebt gemaakt en die graag op onze site geplaatst wilt hebben, mail die ons dan als .zip bestand of upload ze naar een publieke map op photobucket.com en stuur ons de links. Geef je bestanden of mappen a.u.b. de namen van de categorie waarin ze geplaatst moeten worden.

Adverteren
Als je op BesteKrabbels.nl wilt adverteren, dan kun je dat doen via Google Adwords.