menu search close

Welkom December Plaatjes met Berichten en Citaten

Bezorg iemand vandaag nog een glimlach op het gezicht door een mooi Welkom December plaatje te sturen. Tik op de sociale netwerkknoppen onder je favoriete plaatjes om te delen, of tik op de downloadknop om het plaatje op je apparaat op te slaan.

Welkom December. De laatste maar de mooiste maand van het jaar.

Tot ziens November. Welkom December.

Vaarwel November... Welkom December Alweer de laatste maand v/h jaar! Na dit koude dagje wens ik jullie een warme avond Welterusten

Het is de maand van gebak en kaarsjes, van sneeuw en van liedjes, van vreugde en van liefde, het is December. Goeiemorgen.

Welkom December

Tot ziens November We gaan een nieuw maand starten met gezellige feestdagen. Verandering van herfst naar winter Sinterklaas en de jaarwisseling En ik wens iedereen daarbij deze maand veel liefde, geluk en gezondheid. Welkom December.

December geeft het lichaam koud maar brengt vreugde aan het hart.

Welkom December De herfstsfeer gaat stilaan over in Winter en eindejaarssfeer Bye bye november

De mooiste tijd van het jaar is gestart. Welkom December. Geniet van de sfeer & gezelligheid maar zorg goed voor je gezondheid!

Vaarwel November, Welkom December.

Hallo december De laatste maand van het jaar is aangebroken De maand van kerstmis en de donkere dagen Ik hoop dat deze decembermaand Voor iedereen heel goed mag slagen En dat er op elke donkere dag voor Kerst Overal, toch ook, een lichtje schijnen mag Dat is zomaar een kleine...

December Met je winters karakter Met je sfeer en gezelligheid Weer welkom

Tot ziens November, Welkom December

Hallo December

Hallo December

December. Voor sommige mensen de meest droevige periode van het jaar. Dat ook zij en vlammetje van hoop en verlichting mogen vinden in hun eenzame en donkere dagen.

Vaarwel November. Welkom December. Alweer de laatste maand van het jaar.