menu search close

Dierendag Plaatjes met Berichten en Citaten

Bezorg iemand vandaag nog een glimlach op het gezicht door een mooi Dierendag plaatje te sturen. Tik op de sociale netwerkknoppen onder je favoriete plaatjes om te delen, of tik op de downloadknop om het plaatje op je apparaat op te slaan.

4 Oktober. Werelddierendag. Vandaag staan alle diertjes wereldwijd even extra in de spotlight.

4 Oktober. Voor mij is het iedere dag. Werelddierendag.

Fijne dierendag

Fijne dierendag!

Wereld dierendag. Mijn huisdier woont in een huis waar het 365 dagen per jaar Dierendag is...

Vandaag de 04 Oktober Wereld Dierendag Wens al de dieren een leuke verwendag toe.

Fijne Dierendag.

Fijne Dierendag

Happy Dierendag

Fijne Dierendag

De Werelddierendag is een gelegenheid om na te denken over de vele dieren die niet voor zichzelf kunnen spreken en hoe we ze kunnen helpen. Het is een dag om liefde en waardering te tonen voor alle dieren en ook een dag van actie om op te komen voor dieren in nood.

We kunnen veel leren van dieren. We kunnen bijvoorbeeld leren hoe het is om in het moment te leven en vrij te zijn van de zorgen van de toekomst of spijt over het verleden. We kunnen ook leren geduldig te zijn, en dat het soms het beste is om niet zo hard te proberen.

Op Werelddierendag moeten we even stilstaan bij de dieren in ons leven. We moeten ook nadenken over hoe we hen en het milieu kunnen helpen. Een manier om dit te doen is door een veganistische levensstijl aan te nemen. Dit is niet alleen goed voor onze gezondheid, maar ook voor het milieu en de dieren.

Berichten en citaten voor werelddierendag:

Als je een man wilt beoordelen, beoordeel hem dan op de manier waarop hij met dieren omgaat. Fijne Werelddierendag!

Het is tijd om alle liefde en schoonheid van onze dierenvrienden te vieren! Happy Werelddierendag!

Dieren hebben gelijke rechten op deze planeet en we mogen ze hun thuis niet afnemen. Red dieren en red hun leefgebied! Fijne Werelddierendag!

Zelfs als je het leven van een dier niet kunt verbeteren, maak er dan een punt van om het niet erger te maken. Fijne Werelddierendag!

Ik hou eerlijk gezegd meer van dieren dan van mensen, vooral omdat ze me niet veroordelen. Fijne Werelddierendag!

Dieren zijn een prachtig onderdeel van de natuur dat moet worden behouden en beschermd. Bij deze wens ik iedereen een fijne Werelddierendag!